آغاز ساخت بیمارستان تخصصی کودکان بندرعباس/ بیمارستان نفت ستاره به کجا رسید؟
شرکت پالایش نفت بندرعباس در راستای مسئولیت های اجتماعی خود ساخت بیمارستان ۹۰ تختخوابی تخصصی کودکان در شهر بندرعباس را آغاز کرد.
به گزارش نگاه جنوب ایران نیوز، بر اساس نیاز سنجی و هماهنگی صورت گرفته با دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان و به منظور بهبود فضای درمانی و ایجاد بخش های تخصصی، ساختمان جدید بیمارستان کودکان با ظرفیت ۹۰ تخت از سوی شرکت پالایش نفت بندرعباس به منظور توسعه زیرساخت های درمانی ساخته می شود.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت بندرعباس در این زمینه گفت: این بیمارستان در زمینی به وسعت ۹ هزار متر مربع و در ۵ طبقه با اعتبار اولیه یک هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال در مجاورت بیمارستان کودکان فعلی بندرعباس ساخته می شود.
هاشم نامور افزود: با توجه به اینکه ساختمان و امکانات بیمارستان فعلی جوابگوی نیاز مردم استان نیست و نیاز به طرح تکمیلی در این بیمارستان و اضافه شدن بخش های تخصصی از قبیل بخش مداوای کودکان سرطانی وجود داشت و به همین منظور احداث ساختمان تکمیلی بیمارستان کودکان با مصوبه هیئت مدیره شرکت پالایش نفت بندرعباس و در راستای ایفای مسئولیت ها و مشارکت های اجتماعی این شرکت در دستور کار قرار گرفت.
وی مدت زمان اجرای طرح را ۲۴ ماه اعلام کرد و بیان داشت: اقدامات اجرایی این پروژه از شهریور ماه امسال آغاز شده است و هم اکنون فونداسیون ، ستون ها و دیوارهای برشی طبقه همکف اجرا شده و قالب بندی و آرماتوربندی سقف طبقه همکف نیز در حال اجرا است.
مدیرعامل شرکت پالایش نفت بندرعباس گفت: رسالت و مسئولیت اصلی این شرکت تولید و تحویل فرآورده های نفتی با کیفیت و تامین انرژی مورد نیاز بخشی از کشور است، لیکن با درک موضوع مهم مسئولیت های اجتماعی و به منظور حفظ، مراقبت و کمک به جامعه ای که در آن فعالیت می نماید همکاری و مشارکت با قشرهای مختلف جامعه را از وظائف اجتماعی خود می داند.
نامور افزود: شرکت پالایش نفت بندرعباس تنها در سال ۱۳۹۹ بالغ بر ۷۰۰ میلیارد ریال در راستای مسئولیت های اجتماعی برای توسعه زیرساخت های عمرانی، درمانی، آموزشی و ورزشی در جامعه پیرامونی خود اختصاص داد.
به گزارش فارس، شرکت نفت ستاره خلیج فارس نیز از سال 96 کار ساخت یک بیمارستان 250 تختخواب را در محوطه بیمارستان شهید محمدی بندرعباس آغاز کرد که به گفته احمد مرادی نماینده مردم بندرعباس تاکنون 3 بار پیمانکار آن را تغییر داده و هنوز پروژههای که قرار بود ظرف 18 ماه ساخته و عملیاتی شود، 30 درصد پیشرفت فیزیکی هم ندارد.
امید میرود سرنوشت این پروژه نیز که از سوی یک پالایشگاه دیگر مستقر در بندرعباس یعنی پالایشگاه نفت بندرعباس کلید خورده به سرنوشت ساخت بیمارستان از سوی پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس مبتلا نشود.
نظرات