1404/04/02-20:03

مسمومیت غذایی ۱۱ نفر در یکی از روستاهای بندرعباس

مسمومیت غذایی ۱۱ نفر در یکی از روستاهای بندرعباس

در پی بروز علائم مسمومیت غذایی در میان ۱۱ نفر از حاضران در یک مهمانی در یکی از روستاهای بخش مرکزی بندرعباس، بیماران به بیمارستان‌های شهید محمدی و کودکان بندرعباس مراجعه کردند که یک نفر فوت کرده و بقیه با حال عمومی مساعد ترخیص شدند.

به گزارش نگاه جنوب ایران نیوز، ۱۱ نفر شامل۴ بزرگسال و ۷کودک با علائمی شامل حالت تهوع، تب و گلودرد به بیمارستان‌های شهید محمدی و کودکان بندرعباس مراجعه کردند. از میان بیماران یک خانم ۵۵ساله علی رغم دریافت خدمات درمانی متاسفانه فوت کرده و بقیه با حال عمومی خوب ترخیص شدند.

 

این افراد پیش از مراجعه، در یک مهمانی خانوادگی در یکی از روستاهای بخش مرکزی بندرعباس حضور داشته و سالاد الویه مصرف کرده بودند. با ورود بیماران به مراکز درمانی و انجام اقدامات پزشکی لازم، تمامی افراد تحت مراقبت قرار گرفتند. وضعیت یک نفر وخیم بوده و بیمار متاسفانه فوت نمود، ۱۰ نفر دیگر پس از تثبیت وضعیت جسمانی، با حال عمومی مساعد از بیمارستان مرخص شدند.

 

لازم به ذکر است که خانواده مذکور سالاد الویه را از یک مرکز تهیه مواد غذایی، خریداری نموده بودند و مرکز بهداشت شهرستان بندرعباس به جهت پیگیری موضوع، این مرکز تهیه مواد غذایی را مورد بازرسی قرار داد و موضوع در دست پیگیری است. پس از بررسی نتایج آزمایش، علت قطعی موضوع اعلام خواهد شد.

 

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ضمن تأکید بر رعایت نکات بهداشتی در تهیه و نگهداری مواد غذایی، از شهروندان درخواست می‌کند در صورت مشاهده هرگونه علائم مشابه، سریعاً به نزدیک‌ترین مرکز درمانی مراجعه کنند.

 

 بوتولیسم نوعی مسمومیت غذایی کشنده است که در اثر مصرف کشک غیر پاستوریزه، تمامی غذاهای کنسروی (که قبل از مصرف، حرارت مناسب به آن‌ها نرسیده است) و یا سوسیس و کالباس آلوده بروز می‌کند. علائم و نشانه‌های این مسمومیت با تاخیر (بعد از ۱۲ تا ۲۴ ساعت) ظاهر می‌شود و شامل تاری دید، دوبینی، افتادگی پلک فوقانی، عدم توانایی حرکتی، اختلال تکلم، لکنت زبان، سختی بلع و خشکی و درد گلو می‌باشد.

 

  مهم‌ترین اقدام درمانی در این مسمومیت تجویز سریع داروی ضد سم (Anti toxin) در مرکز درمانی می‌باشد. در صورت عدم درمان ممکن است فرد مسموم در اثر فلج تنفسی فوت نماید.چنانچه از غذای آماده کنسرو شده استفاده می‌نمایید، با جوشاندن کنسرو به مدت ۲۰ دقیقه می‌توان از خطر مسمومیت کشنده بوتولیسم پیشگیری نمود.

نظرات

captcha

اخبار مرتبط