1404/01/24-13:11

در سفر رییس جمهور به هرمزگان چه مطالبه کنیم؟

در سفر رییس جمهور به هرمزگان چه مطالبه کنیم؟

نخبگان هرمزگان و هر کس دلش در گروی آبادانی این سرزمین به عنوان گوشه ای از خاک پر مهر و گوهر ایران اسلامی است، نسبت به کمبودها و کاستی های مزمن این دیار گله مند است.

به گزارش نگاه جنوب ایران نیوز، مسعود پزشکیان رییس جمهوری اسلامی ایران قرار است در روزهای آینده به هرمزگان سفر کند.

رییس جمهور دولت چهاردهم البته روز ملی خلیج فارس را برای این سفر برگزیده تا تمام بی مهری ها به این روز در سال های گذشته را که کم رونق و بی فروغ برگزار می شد جبران کند.

احتمالا سفر به جزایر از جمله کیش هم در دستور کار است و این فتح بابی برای توجه به جزایر کشورمان در دوره ای جدید بشمار می رود.

اما برای سفر رییس جمهور به هرمزگان چه مطالبه کنیم که بتواند ریلی برای توسعه آینده این استان و حل دردهای مزمن آن باشد. دردهایی که مردمان این دیار را آزار می دهد.

اول این که: 3 بیمارستان هرمزگان در آستانه بهره برداری قرار دارند و برای تجهیز و راه اندازی به یک همت اساسی و اعتباری ضربتی نیازمندند. بیمارستان 531 تختخوابی بندرعباس، بیمارستان میناب و بیمارستان ستاره خلیج فارس 3 بیمارستانی هستند که اگر سرعتی به خرج داده شود، همین امسال قابل افتتاح هستند.

دوم این که: مشکل کمبود آمبولانس در استان جدی و اساسی است و با یک یا دو آمبولانس اهدایی و تعمیراتی گره باز نمی شود. در سفر رییس جمهور مطالبه حداقل 50 آمبولانس نو مطرح شود تا بلکه دولت فکری برای واردات یک محموله هزارتایی آمبولانس برای کل کشور کند که هرمزگان هم بهره ای اساسی ببرد.

سوم: راههای هرمزگان هنوز از راههای کشور عقب ترند. هم کیفیت راهها و هم میزان آزادراه و بزرگراه در هرمزگان از متوسط کشوری عقب تر است. در این سفر لااقل 50 کیلومتر آزادراه و 50 کیلومتر بزرگراه جدید از رییس جمهور طلب کنید.

چهارم: رشد سرمایه انسانی هرمزگان آنهم در عرصه ملی یک ضرورت برای گشودن راه پیشرفت به روی استان است. همان مطالبه ای که از رییس جمهور فقید آیت الله رییسی در سفر سال 402 مطرح شد را باید در این سفر کامل کرد. چرا نباید کرسی های انبوه هیأت مدیره ها در صنایع این استان در دست نیروهای بومی و ماندگار باشد؟ چرا در مناصب ملی هیچ هرمزگانی دیده نمی شود؟

پنجم: هرمزگان میزبان دهها پروژه کلان ملی است که با سرمایه های ملی در حال ساخت و توسعه هستند. جهت گیری توسعه علمی هرمزگان به اصلاح نیاز دارد تا جوانان این استان بتوانند آینده استان را در دست بگیرند.

ششم: پل خلیج فارس را تعیین تکلیف کنید. این پل می تواند افق تازه توسعه گردشگری و اقتصادی برای خلیج فارس و جزیره قشم باشد. تکمیلش را مطالبه ملی کنید.

هفتم: زندگی مردم هرمزگان در جزایر کیفیت مناسبی ندارد. اهالی هرمز و قشم و لارک و هنگام به خدمات بهتری نیاز دارند و لجستیک حمایتی از جزایر بخصوص در زمینه حمل مسافر و بار باید تقویت شود و این تقویت به حمایت دولت نیاز دارد.

هشتم: همه استان های کویر مرکزی ایران برای بردن آب به سراغ هرمزگان آمده اند. حالا که هزاران میلیارد سرمایه گذاری در توسعه آبشیرین کن های در هرمزگان در حال انجام است، اولویت با تأمین آب روستاها و شهرهای همجوار با این طرح های بزرگ را یک الزام کنید تا هرمزگان برای همیشه از بی آبی رهایی یابد.

نهم: مدارس هرمزگان فرسوده و آمارها پیرامون مدارس تخریبی ضد و نقیض است. حالا که استاندار هرمزگان خودش برای نوسازی دهها مدرسه در هرمزگان پا جلو نهاده و از اتاق بازرگانی تا صنایع و پیمانکاران بخش خصوصی را پای کار ساخت مدرسه سازی آورده، توسعه نرم افزاری آموزش و پرورش و توجه به معیشت معلمان نیز ضرورتی است که نباید نسبت به آن غفلت شود.

دهم: دادن امتیاز تردد خودروهای پلاک مناطق آزاد در کل استان اگر چه دیگر دیر شده و مردم هرمزگان دو دهه است از این فرصت بی نصیب مانده اند اما شاید تصمیمی باشد که هزینه ای برای دولت ندارد حتی درآمد هم دارد می تواند کام مردم را هم شیرین کند. 

 

منبع: فارس/ نویسنده: مهدی خسروی

 

 

 

 

 

 

نظرات

captcha

اخبار مرتبط