1403/01/19-22:23

تعمیرات ۳ شناور مهم بدست متخصصان داخلی

تعمیرات ۳ شناور مهم بدست متخصصان داخلی

سه شناور مهم با پایان تعمیرات دوره‌ای، داک ایزوایکو را ترک کردند.

به گزارش نگاه جنوب ایران نیوز، ایزوایکو مهم‌ترین و بزرگ‌ترین مجتمع کشتی سازی و تعمیراتی در کشورمان و منطقه بشمار می‌رود.

ظهر روز جمعه  17 فروردین 1403 یک فروند شناور لوله گذار و یک فروند تانکر نفتکش که هر کدام سومین داک خود در ایزوایکو را تجربه می‌کردند به همراه شناور چند منظوره عسلوئیه با پایان تعمیرات خود، درای داک ایزوایکو را ترک کردند.

 عزیزی مدیر گروه شناورهای بزرگ ایزوایکو با اشاره به فعالیت شبانه روزی انجام شده بر روی این شناورها افزود: شناور ابوذر1200 با طول 177.84 متر، عرض 39.16 متر، ارتفاع 12.3 متر مجهز به جرثقیل های 1200 تنی یکی از خاص‌ترین شناورهای موجود در کشور بوده که خدمات ارزشمندی را در جهت حفظ و استخراج سرمایه های ملی انجام داده است.

شرح تعمیرات انجام شده در این شناور شامل سندبلاست و رنگ آمیزی بدنه، تعویض آندها، تعویض ورق های درونی و بیرونی در نقاط مورد نیاز، تعمیر فرلید، اورهال هوک‌های جرثقیل اصلی و فرعی، تعویض لوله های سوخت، آب شور و آب شیرین در نقاط مورد نیاز، اورهال ولوها، تعمیر وینچ، پالیش پروانه، اورهال ژنراتور جرثقیل اصلی بوده که به دست توانمند مهندسین داخلی صورت پذیرفته است.

کشتی دیگری که در این عملیات ایزوایکو را به قصد الحاق به ناوگان حمل نفت خام کشور ترک کرد، یک فروند تانکر 28 هزار تنی با ابعاد 180 متر طول، 32 متر عرض و 18 متر ارتفاع می باشد که جهت انجام تعمیرات اساسی و زیرآبی از جمله؛ رنگ و سندبلاست، اورهال کامل ژنراتورها، اورهال موتور اصلی، تعویض سیل های شافت،تعویض ورق مخازن، ولو، پایپ، الکترو موتور، پمپ، استیل ورک و اوت فیتینگ وارد ایزوایکو شده بود. 

لازم به ذکر است که در روند تعویض سیل های * این شناور برای نخستین بار در کشور یاتاقان های * Recondition شد که در نوع خود منحصر بفرد بود.

سومین شناور آنداک شده در این عملیات شناور چند منظوره عسلوئیه بود که با ابعاد 38 متر طول، 9متر عرض و 5 متر آبخور، تعمیراتی شامل 600 متر تعویض لوله، اورهال کامل 98 عدد ولو، تعمیرات وینچ لنگر، ژنراتور، میگرتست 40 عدد الکتروموتور و رنگ و سند بلاست بدنه، عرشه و مخازن آب را در درای داک ایزوایکو با بالاترین کیفت تجربه کرد.

تداوم این‌گونه تعمیرات علاوه بر جلوگیری از مقادیر قابل توجهی ارز از کشور می تواند منجر به ایجاد اشتغال پایدار در منطقه شود و از همین رو نقش ایزوایکو به ‌عنوان یک صنعت استراتژیک و پشتیبان در این میان بسیار حائز اهمیت بوده و هست.

 

 

 

 

 

 

نظرات

captcha

اخبار مرتبط