1402/09/13-14:24

برگزاری نشست مشورتی با حضور نمایندگان کشاورزان هرمزگان

برگزاری نشست مشورتی با حضور نمایندگان کشاورزان هرمزگان

با حضور نمایندگانی از کشاورزان استان هرمزگان و کارشناسان شرکت سهامی آب منطقه ای موضوع مدیریت توأمان آب و برق در راستای مدیریت منابع آب در نشستی مشورتی بررسی شد.

به گزارش نگاه جنوب ایران نیوز، در جلسه ای که مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه ای هرمزگان، رئیس خانه اصناف، رئیس خانه کشاورز و کارشناسان جهاد کشاورزی هرمزگان حضور داشتند، موضوع طرح مدیریت توأمان آب و برق، نصب کنتور بر روی چاه های آب و مباحث مرتبط با طرح احیاء و تعادل بخشی مطرح و در خصوص آن مشورت های لازم صورت گرفت.

 

مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه ای هرمزگان در جریان برگزاری این نشست گفت: قوانین بالا دستی حوزه آب، مسیر و تکلیف ما را به عنوان متولیان تامین و مدیریت منابع آب در جهت توزیع عادلانه مشخص کرده است لذا  فرهنگ سازی و افزایش آگاهی مردم، نصب کتور های هوشمند، تعدیل میزان برداشت از چاه های آب و مدیریت توأمان آب و برق از جمله این موارد است.

 

جمشید عیدانی ادامه داد: در حال حاضر مدیریت تومان آب و برق به عنوان یکی از راهکارهای مدیریت مصرف آب با پیگیری و تأکیدات ویژه وزیر نیرو، در یک هماهنگی و آمادگی کامل با صنعت برق کشور در حال اجرا است که صنعت آب را در مدیریت و حفاظت از منابع آبی، همراهی می‌کند.

 

وی تشریح کرد: طرح مدیریت تومان آب و برق که از سوی وزارت نیرو به شرکت های تابعه  ابلاغ شده است به دنبال به تعادل رساندن و مدیریت مصرف انرژی در چاه های آب است و با توجه به بررسی هایی که وزارت نیرو انجام داد لیستی شامل حدود 2 هزار حلقه چاه که دارای مصرف مازاد برق نسبت به مقدار مندرج در پروانه های بهربرداری داشته اند، جهت تعیین تکلیف معرفی شدند.

 

مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه ای هرمزگان در همین رابطه افزود: پس از بررسی های کارشناسی و ارزیابی هایی که صورت گرفت تعداد اولیه به 1 هزار و 71 حلقه چاه که طی حداقل 4 ماه از 6 ماه اول سال جاری بیشتر از سهمیه انرژی مجاز ماهانه مصرف کرده اند، رسید تا نسبت به اجرای مراحل بعدی اقدامات لازم صورت گیرد.

 

عیدانی یاد آورشد: متاسفانه برخی از کشاورزان به علت هایی نظیر مازاد برداشت آب برخلاف پروانه بهره برداری، استفاده از برق چاه برای سایر مصارف تخصیصی مثل خانه های کارگری ، احداث گلخانه، ویلاسازی و همچنین مشکلات فنی نظیر عدم همخوانی منصوبات چاه و استهلاک قطعات مورد استفاده دچار اضافه مصرف برق نسبت به آن چیزی که در پروانه بهره برداری به آنها تعلق گرفته می شوند.

 

وی تشریح کرد: همه ی بهره برداران ما به طور یکسان مازاد مصرف انرژی نداشته اند به نحوی که برخی به اندازه مورد انتظار مصرف کرده اند، برخی به اندازه 130 درصد بیش از حد مجاز مصرف داشته اند که برای این افراد در قبض برق انتهای ماه، مازاد مصرف صورت گرفته و به مشترک اطلاع داده شده است و تعدادی دیگر که بین 130 تا 170 درصد مقدار مجاز مازاد مصرف انرژی داشته اند علاوه بر درج در قبض برق یک پیامک اخطار رعایت حد مجاز مصرف بر اساس پروانه بهره برداری  ارسال خواهد شد  که حتی تا این  مقدار مصرف نیز در ارزیابی های نهایی قرار نگرفته و مورد بخشودگی قرار دارند.

 

مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه ای هرمزگان ضمن بیان این نکته که برای همه کسانی که مازاد مصرف برق داشته اند پیامک اطلاع رسانی و هشدار ارسال شده است تاکید کرد: گروه سوم که بیش از 170 درصد حد مجاز مازاد مصرف انرژی دارند نیز مشروط به اینکه در ماه های قبل سال حداقل یک اخطار جهت رعایت به مشترک ارسال شده باشد، در پیامک بعدی اعلام می شود موظف است حداکثر ظرف دو هفته به شرکت آب منطقه ای مراجعه کند.

 

عیدانی افزود: پس از ارسال پیامک ، به این بهره برداران فرصت داده شد تا اقدامات لازم را انجام دهند که متاسفانه برخی افراد موضوع را چندان جدی نگرفتند و قطع برق این دسته از چاه ها که بر خلاف مقادیر مندرج شده در پروانه بهره برداری مصرف کرده اند توسط شرکت توزیع برق قطع شده و شرکت سهامی آب منطقه ای در این خصوص اجازه ورود و تکلیفی نداشته است.

 

وی در پایان یادآور شد: کشاورزان و بهره برداران عزیز باید توجه داشته باشند که برق تخصیص یافته به چاه بر اساس ویژگی های مندرج در پروانه است و صاحب چاه موظف است فقط بر اساس پروانه خود اقدام به بهره برداری و مصرف کند و مصارف خارج از آن تخلف محسوب می شوند.

نظرات

captcha

اخبار مرتبط