31 درصد کل مرگ در جهان بر اثر بیماری های قلبی است
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: 31 درصد کل مرگ های جهانی بر اثر بیمارس های قلبی و عروقی است و این ضرورت توجه ما به بیماری های حوزه قلب و فشار خون و ... را دوچندان می کند.
به گزارش نگاه جنوب ایران نیوز، عبدالجبار ذاکری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان به مناسبت هفته قلب اظهار کرد: روز جهانی قلب 7 مهر ماه مصادف با 29 سپتامبر با شعار شناخت عوامل خطر بیماری قلبی، عروقی، مراقبت بهتر و قلب سالم تر نام گذاری شده است تا فرصتی برای توجه هر چه بیشتر به این موضوع باشد.
وی با بیان این که در حال حاضر بیماری قلبی و عروقی اولین علت مرگ در دنیا و همچنین در کشور است، خاطرنشان کرد: سالانه 20 میلیون نفر در سراسر دنیا به علت بیماری قلبی و عروقی فوت می کنند که 31 درصد کل مرگ های جهانی و نیمی از مرگ های ناشی از بیماریهای غیر واگیر را تشکیل می دهد و اکثریت این مرگ ها بصورت حمله قلبی و سکته های قلبی و مغزی تظاهر می کنند.
ذاکری به عوامل خطر اصلی بیماریهای قلبی و عروقی و سکته های مغزی که شامل مصرف دخانیات و الکل ، رژیم غذایی ناسالم و کم تحرکی است، اشاره کرد و عنوان داشت: روز جهانی قلب نقش بسیار مهمی در آگاهی از این عوامل خطر و اصلاح شیوه زندگی دارد و یک فرصت جهانی است که می توان برای ارتقای آگاهی عمومی و تشویق افراد، خانواده ها، جوامع و دولت ها برای اقدام فوری علیه بیماری های قلبی، عروقی استفاده کرد.
معاون دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان همچنین عنوان کرد: همه سازمان ها می توانند در برگزاری این روز مشارکت و از آن حمایت کنند هر فردی در کاهش مرگ های زودرس و بار ناشی از بیماریهای قلبی و عروقی و ارتقای سلامت قلب برای زندگی طولانی تر و با کیفیت بهتر نقش دارد و می تواند به مردم دنیا برای سلامت قلب با زندگی طولانی تر و بهتر کمک کند.
هرمزگان در زمینه درمان بیماری های قلبی نیز دچار کمبودهایی است که بیماران بسیاری برای درمان مشکلات قلبی و عروقی خود به خارج از استان سفر می کنند.
نظرات